HaberSinerji.Com - Güncel Haberler - Son Durum Haberler
Önceki Önceki
2011 Müdürlük ve Müdür Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları

2011 Müdürlük ve Müdür Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları

  Bu Haber 03 Ekim 2011, Pazartesi 08:34:09 Eklenmiştir. 325 Kez Okunmuştur.
2011 Müdürlük ve Müdür Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları 2011 Müdürlük ve Müdür Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları,2011 Müdürlük Sınavı Soru ve Cevapları Ne Zaman Yayınlanacak.

  



Eğitim Kurumları Müdür Başyardımcılığı/Müdür Yardımcılığı ve Müdürlük Sınavı Soruları ve Cevapları 1-2 Ekim 2011 sınavdan sonra sitemizde yayınlanacaktır.
 
10. SINAV UYGULAMASI
a. Eğitim Kurumu Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı Seçme Sınavı 01 Ekim 2011 Cumartesi günü saat 14.00‟te, Eğitim Kurumu Müdürlük Seçme Sınavı ise 02 Ekim 2011 Pazar günü saat 14.00‟te Merkezi Sistem Sınav Yönergesi kapsamında tek oturum halinde gerçekleştirilecek olup 110 dakika sürecektir.
b. Kimlik kontrolleri ve salonlara yerleştirmenin zamanında yapılabilmesi için adaylar, en geç saat 13.30‟da fotoğraflı Sınav Giriş Belgelerinde belirtilen salonda hazır bulunacaktır. Adaylar, sınava gelirken yanlarında; fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi, T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı (veya pasaport), en az iki adet koyu siyah ve yumuşak kurşun kalem, kalemtıraş ve leke bırakmayan yumuşak silgi bulunduracaktır.
c. Kimlik belgeleri (T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı veya pasaport) yanında olmayan adaylar, kesinlikle sınava alınmayacaktır.
ç. Adaylar, sınav salonlarına alınırken; yanlarında sözlük, hesap cetveli, hesap makinesi, çağrı cihazı, cep telefonu, telsiz, radyo gibi iletişim araçları ile her türlü bilgisayar özelliği bulunan cihazlar ve saat fonksiyonu dışında özellikleri bulunan saatlerin bulunup bulunmadığı kontrol edilecek, aday bu araçlarla sınava alınmayacağı gibi sınav anında yanında bulundurduğu tespit edilirse sınav kurallarını ihlal ettiği için tutanakla sınavı geçersiz sayılacaktır.
d. Adaylar, bağlı olduğu kurum/kuruluşların ilgili mevzuat hükümlerine uygun kılık ve kıyafetle sınavlara girecektir.
e. Adaylar, fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi’nde belirtilen kendi sıra numarasında oturacak, gereğinde adayın yerini değiştirme yetkisi salon başkanına ait olacaktır. Gerekli kimlik kontrolleri ve yerleştirme işlemlerinden sonra salon başkanı, sınavda uyulacak kuralları hatırlatacak, sınav evrakının bulunduğu güvenlik torbalarını adayların önünde açarak cevap kâğıtlarını dağıtacaktır.
f. Aday, cevap kâğıdında yazılı olan T.C. kimlik numarası, adı, soyadı bilgilerini kontrol edecek, hata varsa salon görevlilerine söyleyerek tutanak tutulmasını isteyecektir. Adayın adına düzenlenmiş cevap kâğıdı bulunmuyorsa veya cevap kâğıdı kullanılamayacak durumdaysa yeni bir cevap kâğıdına aday kimlik bilgileri salon başkanının açıklamalarına göre yazılacaktır.
g. Sınav başladıktan sonra ilk 20 dakika içinde gelen adaylar sınava alınacak, ilk 30 dakika içinde ise sınav salonu terk edilmeyecektir. Adaylardan birinin sınavının devam etmesi durumunda sınav bitimine 15 dakika kala salonda özürlü adaylar hariç en az 2 (iki) aday sınıfta tutulacaktır.
ğ. Salon görevlileri adaylara soru kitapçıklarını ve cevap kâğıtlarını kontrol ederek dağıtacaktır. Aday da kontrol ederek; eksik sayfa veya baskı hatası varsa kitapçığın değiştirilmesini isteyecektir.
h. Aday, cevap kâğıdı üzerindeki işaretlemeleri kurşun kalemle yapacaktır.
ı. Cevap kâğıdındaki imza bölümü aday tarafından mutlaka imzalanacaktır.
i. Cevap kâğıdında bulunan “Bu Bölüme Dokunmayınız.” kısmı hiçbir şekilde işaretlenmeyecektir.
j. Soru kitapçığının A ve B olmak üzere iki ayrı türü olup, aday, A kitapçığını kullanıyorsa cevap kâğıdında kitapçık türü bölümünün “A yuvarlağı”nı, B kitapçığını kullanıyorsa “B yuvarlağı”nı işaretleyecektir.
k. Adaylar, cevaplarını soru kitapçığının kapağında belirtilen örnekte olduğu gibi, yuvarlağın dışına taşırmadan cevap kâğıdında ilgili seçeneği bularak işaretleyecektir.
l. Her sorunun 4 (dört) seçeneği vardır. Bu seçeneklerden sadece 1(bir) tanesi doğru cevaptır. Çift işaretlenmiş veya iyi silinmemiş cevaplar, optik okuyucular tarafından yanlış cevap olarak değerlendirilecektir.
m. Soru kitapçığına işaretlenen cevaplar, cevap kâğıdına işaretlenmediği takdirde değerlendirme işlemine alınmayacaktır.
n. Sınavda cevap kâğıdının başkaları tarafından görülmesi ya da herhangi bir dokümandan kopya çekilmesi hâlinde salon görevlileri tutanakla durumu tespit edecektir. Ayrıca, bilgisayar ortamında ikili veya toplu kopya çekildiğinin analiz edilmesi hâlinde kopya tespit işlemi yapılarak adayların sınavı geçersiz sayılacaktır.
o. Adaylar, sorulara verdikleri cevapları not edip yanlarına almayacaktır. Bu kurala uymayanların sınavı geçersiz sayılacaktır.
ö. Sınav bitiminden sonra;
i. Adaylar, soru kitapçığı ile cevap kâğıdını salon görevlilerine teslim edecek ve salon yoklama tutanağını imzalayacaklardır.
ii. Salon görevlileri, salona ait sınav evrakını adayların önünde kontrol ederek toplayacak, sınav güvenlik torbasına koyup kapattıktan sonra bina sınav komisyonuna teslim edecektir.
iii. Bina sınav komisyonu, salonlardan gelen sınav güvenlik torbalarını ait oldukları sınav evrak kutularına koyarak seri numaralı güvenlik kilidi ile kapatacak ve görevli kuryelere tutanakla teslim edecektir.
Bu kurallara uymadığı herhangi bir yolla tespit edilen adayların sınavı tutanakla iptal edilecek ve sınava devam etmelerine izin verilmeyecektir. Ancak, salon görevlileri diğer adayların dikkatini dağıtmamak, zaman kaybetmelerine yol açmamak açısından gerekli görürse kural dıĢı davranıĢlarda bulunanlara sınav sırasında uyarıda bulunmayabilecektir. Bu adayların kusurları ve kimlik bilgileri bir tutanakla sınav evrakına eklenecektir. Bu adayların sınavı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından geçersiz sayılacaktır.

ETİKETLER : 2011 Müdürlük ve Müdür Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları, Eğitim Kurumları Müdür Başyardımcılığı, Müdür Yardımcılığı ve Müdürlük Sınavı Soruları ve Cevapları 1-2 Ekim 2011, ,

DİĞER Sınavlar Çıkmış Sorular HABERLERİ
Sınavlar Çıkmış Sorular HABERLERİNİN ALT KATEGORİLERİ

 
 
6200 tonluk tarihi b
Kıbrıs Rum Kesimi’ni
Danimarka’nın Eurovi
Rusya’nın Eurovision
Moldova’nın Eurovisi
İrlanda’nın Eurovisi
Macaristan’ın Eurovi
Romanya’nın Eurovisi
Arnavutluk’un Eurovi
İzlanda’ın Eurovisio
Yunanistan’ın Eurovi
Fox TV Araf Zamanı 1
Başbakan Erdoğan ve
TRT 1 Seksenler 80'l
TV 8 Okan Bayülgen M
CNN Türk Cüneyt Özde
CNN Türk Cüneyt Özde
Robert Moog için Goo
[ Tümünü Göster ]
Tek Tıkla Tüm Ulusan Gazete Manşetleri
 
 
Yeni Sitemiz Nasıl Olmuş?
Güzel Olmuş
Beğenmedim
Karışık
Fikrim Yok

Diger Anketler İçin Tıklayın...
 
Reklam Ver
Namaz Vaktileri, İl İl Namaz Vakitleri ,
Xsorgula.Com Online Sorgulama Sitesi İle
Videolu Klipler Videolu Müzik Ezgi İlahi
Namaz Öğreniyorum , Namaz İle İlgili Aye
Kuranı Kerim Öğreniyorum , Kuranı Kerim
Türkçe Olimpiyatları 4. 5. 6. 7. ve 8. T
Yerli Yabancı Film Dizi İzle İndir Yerli
TBMM 24. Dönem Milletvekilleri Tam Liste
Görüntülü Gönül Sohbetleri Vaazlar Sohb
Görüntülü Risale Sohbetleri - Risale Der
Burcunuz Özellikleri ve Karakter Uyumunu
Bebek (Kız-Erkek) İsimleri - Alfabetik
Rüya Tabirleri Rüya Yorumcusu Rüyanızı Y
Üniversiteler - Devlet Üniversiteleri -
Risale Oku - Risalei Nur Oku - Risaleler
Kuranı Kerim Dinle - Kuranı Kerim İzle -
Gazete Manşetleri - Günlük Gazete Manşet
Medya Yayın Linkleri
TV İzle - Radyo Dinle Canlı Tv İzle Canl

Şehirlerde Arama 
Sehir Seçin  Adana  Afyonkarahisar  Aksaray  Ankara  Antalya  Aydin  Balikesir  Bolu  Bursa  Çanakkale  Çorum  Denizli  Diyarbakir  Edirne  Elazig  Erzurum  Eskisehir  Gaziantep  Hatay  Istanbul  Izmir  Kahramanmaras  Kayseri  Kocaeli  Konya  Kütahya  Malatya  Manisa  Mersin  Mugla  Nevsehir  Osmaniye  Sakarya  Samsun  Sivas  Tekirdag  Trabzon  Usak  Zonguldak
HaberSinerji.Com

Sitemizde Yayınlanan Haber, Yazı, Video, Makale ve Dökümanları Sitemiz Paylaşım Amaçlı Sunar Ve Hiçbir Sorumluluk Kabul Etmez.
 
TRT1 Leyla ile Mecnun 55. Bölüm Full İZLE-VİDEO 23 Nisan 2012, kimse Van, Selami Sapancı, YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ Yüksek Lisans Alım İlanları ve Kontenjanlar, Tüm puan türlerinde 2011-YGS Türkiye birincisi olan Ankara Fen Lisesi öğrencisi Mahmut Bilal Doğan, MUĞLA Üniversitesi Tarih Taban Puanları, Emre Aydın -- Soğuk Odalar Yeni Klip Orginal Beni Biraz Böyle Hatırla Sezen Aksu Tarkan 2012 2013, Aşırı Hız Kurbanı Oldu, Sosyetenin ünlü ismi ölümle pençeleşiyor, 2011 Yılı Nisan Ayına Ait Dahilde İşleme İzin Belgelerinin (D1) Listesi, üşümek, avokado iyi geliyor, Sınır Ötesi Harekat ve Müdahalede Bulunmak Üzere, 2011-2012 4. Sınıf Yıllık Planları , Atatürk Anadolu Lisesi ANKARA , Barcelona Porto maçı golleri 26 Ağustos 2011, SELÇUK Üniversitesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Taban Puanları, Online Harbi Define Filmini İzle Kategori :Yerli Filmler , SHOW TV HABER , soğuk algınlığı, Online Born to Ride Filmini İzle Kategori :Aksiyon Filmleri , Genç kadının arkadaşı Y.E.D, VİDEO-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kay 1-0 bjk maçının geniş özetini izle, Online Suç Dosyası dizisi izle, Sokaktaki düğüne Gürültü yapmayın demek için gitti, Yaşlı Bakımı YGS-2, Tekman 12 Haziran 2011 Seçmen sandık bilgisi, Seroquel XL Tablet, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Taban Puanı,